fbpx

Peter in het Voorprogramma met  Gedachtestroom 


 Bij de Theatershow Vallen, opstaan en doorrollen van Willy 

In het voorprogramma van Willy Slieker krijg je een inkijkje in de gedachtestroom van Peter van Asten, een inspirerend verteller en trainer in persoonlijke ontwikkeling. Peter geeft WORKshops, trainingen en lezingen waarin verhalen van anderen en van hemzelf vaak een eyeopener zijn voor de deelnemers. Hierdoor maken zij sprongen in hun persoonlijke ontwikkeling en komen ze meer in balans met zichzelf. 


Waar haalt hij het vandaan? Uit ogenschijnlijk alledaagse situaties en ontmoetingen, die, als je bewust doorvraagt en verder kijkt dan je neus lang is, kostbare lessen kunnen opleveren. 


Peter neemt je aan de hand van vijf korte verhalen mee naar vijf bepalende momenten uit zijn leven.

 De voedingsbodem voor zijn missie: jou en anderen vanuit een positieve levenshouding inspireren en bewust laten worden van het feit dat je een waardevolle schakel kan zijn in een wereld vol ontwikkeling! Vanuit deze levenshouding en dit bewustzijn kan je uitgroeien tot een mens in balans en goede gezondheid, vervuld met liefde en rijk aan geluksmomenten.


Meer weten over Peter:   https://petervanasten.nl

[mailpoet_form id="4"]

Wij ondersteunen de CliniClowns. 

Theatershow Vallen, opstaan en doorrollen met Willy Slieker

Willy neemt je in 99 minuten mee door zijn leven, waar hij met zelfspot, humor en sarcasme de belangrijkste dingen in zijn leven onder een vergrootglas legt. Vanuit zijn avonturen als professionele zorgbezoeker, gevatte ondernemer en praatjesmaker legt hij zijn kwaliteit van leven langs een meetlat. 

Ik (Willy) nodig je uit om in jouw woonkamer te genieten van humor, muziek en de belangrijkste boodschap van het leven. Na vallen komt opstaan en doorgaan, in mijn geval Doorrollen.

Daarom steun ik de Cliniclowns. Een kind kiest niet voor een omgeving waar iedereen ziek is.

De lach van een kind is onbetaalbaar.  

[mailpoet_form id="4"]

>